Om os

_

Vi imødekommer vores kunder gennem opmærksom dialog og når frem til de bedste løsninger på byggeprojekterne. Vi favner ligeledes de kunder, der ønsker en større vifte af fag under samme tag ved stærk styring på tværs af faggrupper. Byggeselskabet ApS er resultatet af mange års strategisk arbejde hen imod professionel totalentreprise med varetagelse af opgaver inden for ny-byg, renovering og vedligeholdelse samt servicering af boliger, kontorer og industribygninger. Gennem frugtbart samarbejde med partnere og underleverandører har vi kontinuerligt styrket vores professionelle viden og faglige kompetencer indenfor de specifikke håndværksområder. Hvor kvalitet og interessefællesskab mødes, vil vi også fremadrettet udvikle vores forretningsområder. Samtidig forbedrer vi vedvarende vores virksomhed gennem en målrettet strategi, der omfatter optimering og udvikling af medarbejdere, organisation, produkter og ydelser og ikke mindst vores kundedatabase.
Mission 
Vores mission er at yde professionel entreprise, levere gennemarbejdede løsninger og unik håndværksmæssig kvalitet i alle vores byggeprojekter.


Vision 
Vores vision er at levere tryghed og tilfredshed til vores kunder både i byggeprocessen og i det endelige resultat. Samtidig ønsker vi at udvikle og udvide vores forretningsområder intensivt gennem frugtbart samarbejde med partnere og underleverandører.

Bliv kontaktet af byggeselskabet