Velkommen til
Byggeselskabet's malerafdeling

Eller ring til os på tlf:
22 46 63 36

Garanti for kvalitet

Vi ringer indenfor 24 timer

Gratis tilbud

Vores malerafdeling er et kvalitetsbevidst og serviceminded team af dygtige danske malersvende, som sætter en ære i at lave et godt og veludført stykke arbejde.Vi udfører mange forskellige arbejdsopgaver inden for malerfaget og varetager både de store komplicerede projekter og de små rutinemæssige opgaver.Hos os kan du få en hjælpende hånd til alle slags opgaver. Vi er godkendt til at udføre malerarbejde med specielle typer maling, bl.a. brandhæmmende og biologisk neutrale malinger. Vi gør altid vores yderste for at sikre, at vores kunder får det absolut bedste resultat både privatpersoner, foreninger, institutioner og virksomheder.


Farver påvirker vores sindsstemnnig, og vores opfattelse af et rums størrelse. Hvidt på lofter og vægge har i mange år været populært og den fremherskende farve i de danske hjem. Ofte fordi lyse rum giver opfattelse af luft og plads. Men farver kan også understrege møbler og interiør. Det er forskel på om en hvid reol eller sofa står op ad en hvid eller farvet væg. Farver kan markere en bestemt stemning eller få et rum til at fremstå mere hyggeligt, ligesom tapet kan ændre et rums udseende og være meget dekorativt.

Inden for maling findes i dag mange produkter med forskellige egenskaber, som også er afgørende for holdbarheden. Vægge i et børneværelse eller en entre kræver højere glans end vægge i stuen. Vægge i badeværelse og køkken skal tåle afvaskning og træværk skal både kunne tåle fysisk kontakt og afvaskning med rengøringsmidler. Inden man kommer så langt kan der være forskel på hvordan bundbehandlingen på lofter og vægge skal være. Et gammelt ubehandlet listeloft af træ kan skifte karakter med maling, revnede lofter kan blive som nye med glasfilt og svage vægge kan forstærkes med glasvæv.

Byggeselskabet har ekspertisen til at foreslå den rigtige løsning.

En pæn og nydelig facade er med til at give et godt førstehåndsindtryk af boligen
Vores malerafdeling kan hjælpe med maling af facader og kan sikre dig en pæn, præsentabel og hyggelig facade ved hjælp af professionel facademaling.​

Når facader skal males, er er det i høj grad vigtigt, at dette bliver gjort ordentligt fra start af.

En forkert behandling kan resultere i afskalning, revner eller gennemtrængning af fugt. Derfor er det i særlig grad vigtigt, at du som boligejer sørger for at sætte et dygtigt og erfarent firma til at give dig en hjælpende hånd med arbejdet.​

Dermed kan du være stensikker på at få et godt og ønskværdigt resultat, som du kan få stor glæde af i de næste mange år frem.

Sprøjtemaling til maling af større overflader
Ved større maleropgaver kan det være en stor fordel at gøre brug af sprøjtemaling. Det er en både hurtig og effektiv løsning, som kan give fremragende resultater.

Vi har stor erfaring indenfor sprøjtemaling og kan hjælpe med at skræddersy en formidabel løsning til netop dit behov. Ved brug af sprøjtemaling vil overfladen blive glattere, og man vil få en maksimal holdbarhed.

Store såvel som små opgaver løses
Hos Byggeselskabet har vi til enhver tid kapacitet til at udføre sprøjtemaling af over 2.000 m2 i døgnet.​

Vi har både erfaring med at løse større opgaver indenfor sprøjtemaling for industrivirksomheder, der ønsker at få malet større lagerbygninger. Dog har vi i tidens løb også udført mindre opgaver indenfor sprøjtemaling for privatpersoner.

Herunder kan vi blandt andet udføre sprøjtemaling af:​
– Døre
– Træværk
– Køkkenlåger
– Vinduesplader

Kort og godt er vi i stand til at tage os af alle tænkelige typer af opgaver og med mange års erfaring indenfor malerfaget, kan du trygt lade os om at give dig en hjælpende hånd med malerarbejdet.

Hos os får du veludført sprøjtemaling af højeste kvalitet.

Maling af træværk og vinduer​
Vi kan varetage både store såvel som små opgaver indenfor maling af træværk.

Varme og fugt på vinduer og træværk kan med tiden gøre, at man som boligejer kan få behov for, at træværket får en kærlig hånd.

Vi yder garanti på maling af træværk og tilbyder ligeledes også en løbende vedligeholdelsesplan, så du er sikker på, at dit træværk forbliver pænt og præsentabelt i de næste mange år frem.

Løbende vedligeholdelse af træværk
Det er en rigtig god idé, at man løbende sørger for at få hjælp til maling træværk, så det forbliver pænt og ordentligt. Ved løbende at vedligeholde sit træværk vil man kunne undgå store pludselige regninger, hvis træværket en dag skal skiftes ud.

Derfor vælger rigtig mange folk i dag løbende at få vedligeholdt deres træværk. 

Med løbende maling af træværk vil du som boligejer kunne sikre, at dit træværk vil forblive i pæn og ordentlig stand.

Vi besidder stor erfaring indenfor vedligeholdelse af mange forskellige typer af træværk og tager os gladelig af opgaven med at vedligeholde netop dit træværk.

Referencer
Vi har udført maler- og renoveringopgaver for mange spændende kunder. Vi hjælper både erhverv og private.

– Hotel d’Angleterre
– Nordea Fonden
– Kjeldsbogård
– ab Sølvholm
– ab Søbredden
– Falck Danmark A/S

– Købstederne
– Tryg
– LB-forsikring
– Danbolig
– EDC-mæglerne
– Mortalin A/S

Modtag et
gratis og uforpligtende tilbud!

Beskrivelse af din opgave

Personlige oplysninger