Palævilla i Hellerup

Byggeselskabet har i samarbejde med Arkitekt og kunde realiseret en total renovering/forvandling af den smukke ejendom på 330 m2 som oprindeligt er opført i 1920. 

Renoveringsprojektet er udført i 2018 med respekt for ejendommens arkitektur. Alt er blevet udskiftet og moderniseret op til nutidens ønsker og krav til klima og en moderne famile ønsker – fra kælder til kvist.

Huset har fået udgravet kælderen til fuld ståhøjde, etablering af omfangsdræn og sikret en beboelig kælder med bryggers, badeværelse, biograf samt flere værelser.

Stueetagen og 1. salen har fået dels renoveret gulve samt lagt nye stavparket i stil med tidligere nyt gæstetoilet, nyt køkken, stort badeværelse mv. 

Ny el-installation med komplet IHC hvor hele husets kontakter og el system kan styres centralt og programmeres efter ønske. 

Den indvenlige hovedtrappe fra hall´en er bragt tilbage til den oprindelige med nyt gelænder og slibning af trin mv.

Huset har fået komplet ny klimaskærm indeholdt facadeisolerling (skalflex), komplet ventilationsanlæg (nilan), nye vinduer/døre (Bøjsø). Renovering af eksisterende stukke samt tilretning af haveanlæg, hegn, fliser, mv.